Video Tular Anak Mami Mendapat Kecaman Dari Lelaki Bujang

  Nah aii..tudia anak mami ni dok buat siru mat abaih pulak dengan memuat naik video dilaman sosial Facebook miliknya yang memberi...

video 


Nah aii..tudia anak mami ni dok buat siru mat abaih pulak dengan memuat naik video dilaman sosial Facebook miliknya yang memberi amaran pada lelaki bujang yang malas bekerja tapi bercita-cita berkahwin dengan anak dara orang.

Farah Elmo menjadi sensasi gara-gara video pesanan pedasnya pada lelaki bujang diluar sana.

Malah dia juga menasihatkan kepada jejaka-jejaka bujang supaya mencari kerja dahulu dan berbakti serta melunaskan tanggungjawab kepada orang-orang tua sebelum berkeinginan mendirikan rumah tangga.

Dalam video tersebut Farah telah mengeluarkan kata-kata sindiran "kahwin mau tapi kerja tak mau,pi kerja dulu cari duit cari rezeki bagi mak pak hang makan baru mai mengorat anak dara orang nah.




"Kalau hang pun perangai macam apa lagi tak tau lepaih tu hang nak kahwin nak gatai,kahwin mau kerja tak mau,kepala hotak hang berjamboi,nah pi kerja dulu baru mai mengorat.

"Hang toksah duk kacau anak dara orang bawa anak dara orang ke hulu ke hiliaq nah,kalau hang tak dak tanggungjawab,nah aku bagi warning kat hang.

Itulah kata-kata pesanan buat lelaki bujang diluar sana.

Perkongsiannya itu telah ditinton lebih 324,000 kali oleh pengguna media sosial dan dikongsi lebih 5,000 kali oleh netizen.

Rata-rata pengguna media sosial wanita bersetuju dengan kata-katanya itu.Tapi tidak bagi lelaki yang terasa macam dihina oleh Farah.

Namun sikap mami jora telah mengundang panas hati oleh kaum lelaki dan bertindak membalas kembali kata-kata Farah itu.

“Hang kak kalau x pandai masak..x pandai basuh kain..bangon tido pon pukul 12 tgh hari..masak nasi pon boh air penuh smpai air meleleh..main FB 24 jam..bilik x reti nk kemas..abis duit pi beli mackup beli topup buat intenet lps tu tiap2 ari nk selfie..dlm jamban pon nk selfie mkn donut pon nk post dlm wecht kpla bapak..haa apa lg..ak pon x tw..jd ang jgn nk gatai2 nk menikah…mak hang rosmah,” tulis Penunggu Instihar.




Kepala hotak hang..sembang kemaih!! Gila populariti kot.ayat sentap la konon..puii!! Hawaiq hang ingat semua ppuan bguih2 sgat ka zaman lani.hantaran je nk mahai2, tp sebelom khawin pn jantan puas dok usung sana sini, dah barai sana sini.cakap siang pandang2, cakap malam dengar2!!- 

Nindia kak long dok buat ramai buleh.... yg hampa mangkit tdoq pkoi 12 tgh ari, mangkit tdoq selpiaq 2 3 das kat langsiaq, update status kat fb, Ig bagai... msak pun x buleh harap mak dok buat smua, ampa dok tala laki ja salah? Ampa x pa la, ajak date skupang haram pon x bwk kluaq, laki mai ambik mai antaq, bkak fb tag marka hampa bab pelamin, artis tu artis ni, nk mnikah nk grand, braismaid bagai sp yg nk tggung? Hat kami llki brutang nk mnikah ngn hampa x pkiaq plak... ni kak long, llki zman la x brhutang nk mnikah aku brani kerat jari la... mak pak kami tggjwb kami boleh bela lebih lg dr bela hampa... skrg2nya klu kami bela mak pak kami, depa x dak demand mcm ang... mangkit tdoq tgh ari ada hati nk tala org... mai lawan msak ngn cek tgok.... kain baju dlm ampa pon ada yg mak ampa kutip basuh lg, toksah dok buat ramai buleh... jgn dok mnunding jari, bkn smua llki x dak tggjwb ok...

Macam-macam la depa ni dok komen...apa-apa pun lelaki hat elok tau tanggungjawab depa nah.. 

COMMENTS

Name

Agama,7,Berita Panas,21,Ekonomi,12,Fesyen,5,Gadget@IT,11,Hiburan,29,Isu Semasa,112,Nasional,125,Negeri,16,Politik,94,Sukan,11,
false
ltr
item
NASIONALKINI.COM: Video Tular Anak Mami Mendapat Kecaman Dari Lelaki Bujang
Video Tular Anak Mami Mendapat Kecaman Dari Lelaki Bujang
https://4.bp.blogspot.com/-SfkV86Tao0g/WNngS_fC-qI/AAAAAAAADTw/uOSlB1r7m1w-5hu1thjuN6hWElo_PA_wgCLcB/s320/farah.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-SfkV86Tao0g/WNngS_fC-qI/AAAAAAAADTw/uOSlB1r7m1w-5hu1thjuN6hWElo_PA_wgCLcB/s72-c/farah.jpg
NASIONALKINI.COM
http://www.nasionalkini.com/2017/03/video-tular-anak-mami-mendapat-kecaman.html
http://www.nasionalkini.com/
http://www.nasionalkini.com/
http://www.nasionalkini.com/2017/03/video-tular-anak-mami-mendapat-kecaman.html
true
824421273207183841
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy